Cтаи

Бежовата стая. Първата стая от ляво на входната врата. Носи името си от бежовия каратаван/таван обшит със дъски/. Стаята е обзаведена с една двойна спалня със размер 160/200 см. В интериора е запазен джамал/печка със въздухопроводи за отопление/,джамала служи за декорация. В стаята има шкаф,закачалка,нощна лампа и нощно шкафче. Пода е дървено дюшеме. Южно изложение.

Кафявата стая. Втората стая от ляво на входната врата. Носи името си от кафявия каратаван/таван обшит със дъски/. Стаята е обзаведена със спалня с размер 160/200 см. Във стаята е запазен джамал-декорация. В стаята има ракла-оригинал,закачалка,нощна лампа и нощно шкафче. Пода е дървено дюшеме. Южно изложение.

Модерната стая. Северната стая.Тавана е изцяло обновен. Оборудвана е със две стандартни легла 90/200.Закачалка,нощни шкафчета, нощна лампа и ракла.Пода е ламиниран паркет.

Тоалетна и баня. Тоалетната е самостоятелна със мивка,има вентилация. Банята е със душ и мивка,проветряването става през прозорче. Водата във Търкашени е питейна.

Дневна със кухненски бокс. Кухнята е оборудвана със всичко необходимо за приготвяне на топла храна.Има на разположение хладилник,ел. фурна,два ел.котлона,кафе машина. Оригинална селска маса дава възможност за сядане на 6-8 гости.Във тази част е разположен Телевизор, DVD Player и радиоприемник.Оригиналното огнище и канапето завършват уютната дневна.

Веранда. Верандата е едно от най-приятните места във къщата.През летния сезон/май- септември/ на верандата е разположена малка гарнитура от бамбуково дърво със масичка за 6- 8 души.

Плочник с барбекю. Плочника е на приземния етаж пред южната фасада на къщата. Има бетоново барбекю и мивка с вода за ползване през летните месеци. Опъната е тента за предпазване от изгарящото слънце. През летния сезон се изнасят 2 пейки и маса за 6-8 души. При уговорка е възможно да се постави мрежа за бадминтон на двора както и люлка за деца.

themiroscottage.com 2011 | admin