Общи условия

Общи условия за резервация и настаняване в Мирьовата къща

Общи условия за резервация.

Резервация, настаняване и престой в Мирьовата къща е възможна чрез попълване на формуляр запитване в меню контакт/запитване, изпращане на е-мейл от публикуваните на уеб страницата www.themiroscottage.com в меню контакт. Резервация от booking. com или airbnb.com се ръководят от общите условия за резервация на съответния оператор. Резервацията ще бъде валидна след заплащане на 30% предплата на сметката посочена от нас. Не може да има резервация без заплатена резервация. Моля преди да предприемете действия по резервация погледнете календара в меню контакт/запитване за да се уверите че датите които търсите са свободни. След като изпратите Вашето запитване писмено ние ще Ви отговорим с детайли до 24 часа. Заедно с потвърждението на Вашата резервация ще получите детайли за заплащане на предплата както и договор за краткосрочен наем. След като прочетете документите и бъдете съгласен с тяхното съдържание ще е нужно да изпратите сканирано и подписано копие на договора за краткосрочен наем на нашия е-мейл. Ако Вашата резервация е направена в същия ден на пристигането в Мирьовата къща е нужно 100% плащане в брой на Управителя на Мирьовата къща за целия период на резервацията.

В случай,че освободите къщата по собствено желание преди да е изтекъл срока на резервация нямате право на претенции за връщане на платени средства за периода на наемане на Мирьовата къща.

Условия за настаняване

За да се настаните в Мирьовата къща е нужно да представите на Управителя на Мирьовата къща подписания договор за крактосрочен наем и лична карта удостоверяваща Вашата самоличност. Доплащането на остатъка от 70% от уточнена в договора за краткосрочен наем цена е нужно да заплатите в брой на Управитеря при пристигането в Мирьовата къща. Гости без референция от порталите за настаняване booking. com или airbnb.com ще е нужно да платят и един дневен наем депозит. Този депозит ще бъде върнат при предаване на къщата след престоя Ви. При настаняването Ви ще получите 2 комплекта ключове. Ключовете се връщат при освобождаване на Мирьовата къща. При изгубване на ключове дължите 40,- лева неустойка. Неустойката ще бъде отчетена от депозита.

Условия за отказване на резервация в Мирьовата къща

Отказване на резервация в Мирьовата къща е възможна само чрез нашия е-майл: info@themiroscottage.com при следните условия:

-до 45 дена преди датата за настаняване: без таксуване.

-до 30 дена преди датата за настаняване: 10% от цялата сума на резервацията.

-до 15 дни преди датата за настаняване: 30% от цялата сума на резервацията.

-до 3 дни преди датата на настаняване: 75% от цялата сума на резервацията.

-1 ден преди настаняването: 100% от цялата сума на резервацията.

Отказване на резервация в Мирьовата къща от наш представител

В случай на непредвидени обстоятелства- терористични актове, възстания, военни действия, природни бедствия, представител на Мирьовата къща може да откаже резервация и настаняване. Този отказ ще бъде изпратен писмено като в срок от десет дни ще бъде върната предплатата за резервация. При такъв отказ не може да се изискват компенсации.

Условия за пребиваване в Мирьовата къща

Условията за пребиваване в Мирьовата къща са описани в краткосрочния договор за наем който е неделима част от Общите условия за резервация и пребиваване Мирьовата къща.

themiroscottage.com 2011 | admin